Diëtiek

waarom kiezen voor N
geen bol.com

Samen met onze in-house expert wordt a.d.h.v. voedings- en levensstijladvies de weg naar een gezond(er) leven gelegd.En dit allemaal op maat van, wel, jij & jouw huisgenoten.

Jawel, jij & jouw huisgenoten.

We zoeken wat jij kan en wil en hoe dat past binnen jouw leven.

Tegelijk is het nastreven van een nieuw gewicht ook een zoektocht naar een permanent nieuw eetpatroon waar je wél van kan genieten.

Het beste resultaat bereik je door alle huisgenoten te laten deelnemen aan het eetpatroon.

We zoeken écht lekkere recepten en houden rekening met behoeftes van kinderen, mannen met zware dagtaken, vrouwen met hippe goestjes etc.

Benieuwd? 

We zijn best wel trots over onze aanpak.

Lees onze folder hier. 

Speciaal aan onze dienst. 

  • De diëtiste heeft extra aandacht om met jou te ontdekken hoe je in het dagelijkse leven de adviezen kan gebruiken (als kind, met een gezin,...). Je krijgt dus niet zonder meer een voedingslijst in de handen gestopt. We beseffen dat kinderen niet alles lusten of dat jij geen extra tijd hebt om te koken.  We staan ervoor open om samen met jou naar de winkel te gaan of samen te koken. Zo wordt de zoektocht een ontdekking in plaats van een straf en krijg je de nieuwe gewoontes echt in de vingers.
  • Heb jij de gewoonte om in de snoep- of chipkast te vliegen als je een rotdag hebt? Eet je te weinig  als je controle verliest? Heb je geen tijd door een overvolle werkagenda?  Wij hebben psychologen in dienst die samen met de diëtist een samenhangend voorstel kunnen aanbieden.
  • Wil je een bewegingsprogramma dat hand in hand is uitgewerkt met een plan voor  aangepaste voeding? We hebben kinesisten in huis die samen met de andere therapeuten een samenhangend voorstel kunnen bieden.
Maak hier jouw afspraak
Deel deze pagina: